A 80-as évek közepén, hobby szinten indult számítástechnikai tevékenység a 90-es évek elejére magánvállalkozásként öltött hivatalos formát.

Az egyre bővülő ügyfélkörnek köszönhetően folyamatosan növelni kellett a dolgozói létszámot, majd további fejlődés következtében 1997-ben gazdasági társasággá alakult.

A Team-Comp Kft. ebből a cégből 2000. év elején kiválással jött létre 3 fővel. Az új, sikeres, lendületes koncepciónak köszönhetően, kibővített tevékenységi körrel és nagyobb telephellyel a következő évben már 8 főt foglalkoztató céggé fejlődött. 2002-ben ismét bővítésre került sor, hogy a meglévő és leendő ügyfeleket gyorsabban, kényelmesebben ki lehessen szolgálni, így kétszeresére nőtt az eladótér és a szerviz.

 

Kereskedelmi tevékenységükbe tartoznak:
Új és használt számítás- és irodatechnikai eszközök, kellékanyagok, valamint digitális fényképezőgépek forgalmazása.

Szolgáltatásaik:
Számítás- és irodatechnikai eszközök javítása, karbantartása, felújítása és átalánydíjas üzemeltetése.
Vezetékes és vezeték nélküli számítógép- és telefonhálózatok tervezése, kivitelezése.
Elektronikai és híradástechnikai eszközök javítása.
Lézernyomtató és fénymásoló kazetták újratöltése.
Weboldalak tervezése, készítése igény szerint.

Ügyfélkörük igen széles, mely a magánszemélyektől a kisvállalkozásokon keresztül a nagyvállalatokig terjed. Jövőbeni terveik között szerepel az ügyfelek még rugalmasabb és színvonalasabb kiszolgálása, amit többek között szakmai továbbképzéssel és a technikai háttér folyamatos korszerűsítésével igyekeznek biztosítani.