Üzletünkben az ügyfeleknek lehetőségük van megnézni vagy kipróbálni az OKI készülékeket.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, hogy kipróbálja a legújabb nyomtatókat, faxokat, multifunkciós berendezéseket és tájékoztatást kapjon a készülékek paramétereiről,  illetve tanácsokat kapjon, hogy az adott irodatechnikai, nyomtatási igényeiket melyik készülékkel lehet a leghatékonyabban megoldani. Továbbá lehetőség van eredeti, gyári kellékanyagok közvetlen beszerzésére is.  

OKI - Nyomtatás ésszerűen

Több mint 60 éve az OKI fejlett nyomtatási megoldásokat kínál világszerte, és olyan úttörő technológiákat vezet be, melyek a nagy- és kisvállalatok igényeit egyaránt kielégítik.

A nyomtatóktól, faxoktól és multifunkcionális eszközöktől kezdve a szolgáltatásvezérelt kezdeményezésekig az OKI gyors, jó minőségű, megbízható termékek és innovatív szolgáltatások teljes sorát kínálja, melyek segítenek a termelékenység növelésében, ugyanakkor költséghatékonyak is.

Termékeikbe beépítették mindazokat az eszközöket, melyek segítségére vannak a mikro-, kis- és nagyvállalkozásoknak a dokumentumkezelésben, felajánlva nekik a lehetõséget, hogy másként gondolkodjanak nyomtatási feladataikról, illetve egy ésszerűbb nyomtatási módot kínálnak számukra.

Az üzleti kiválóság filozófiája
Összes termékünket és szolgáltatásunkat három alapelvet szem előtt tartva fejlesztettük ki és terveztük meg:

Egyszerűség - az eszköz használata legyen könnyű, kivitelezése pedig egyszerű, hogy megfeleljen a mai modern irodai környezetnek

Megbízhatóság - az eszköz legyen jól felépített, robusztus és megbízható

Ésszerűség - az eszköz rendelkezzen intuitív funkciókkal, melyek megkönnyítik a dokumentum kezelést

Az OKI leginkább az üzleti vállalkozások és a közszféra számára tervezzük és gyártjuk termékeinket. Ezek arra hivatottak, hogy biztosítsák a mai üzleti életben megkövetelt minőséget, megbízhatóságot, teljesítményt és hatékonyságot. Piackutatást végezve és vásárlóink visszajelzéseire alapozva folyamatosan fejlesztjük eszközeinket, hogy megfeleljenek a modern szervezetek, munkahelyek és környezetek változó igényeinek.

Fejlett technológia
Az OKI mikro-, kis- és nagyvállalkozások számára egyaránt biztosítja azokat az eszközöket, melyek szükségesek a termelékenység és hatékonyság eléréséhez. A fejlett digitális LED technológia, az ergonomikus kialakítás, az innovatív funkcionalitás és a valós energiatakarékos funkciók révén eszközeink széles skálája újfajta hatékonyságot hoz az irodákba, javítva a dokumentum kezelést és csökkentve a költségeket.

Az általunk kínált segítség felülmúlja a vásárlók elvárásait, olyan helyi szolgáltatást biztosítva, melynek hátterében egy globális szervezet áll.

Az OKI megbízható, díjnyertes digitális LED technológiájának köszönhetően kevés mozgó alkatrészt tartalmaz, így a kisebb mértékű kopás kivételes tartósságot garantál. A tartós alkatrészek és a robusztus, hosszú használatra tervezett szerkezet lehetõvé teszi, hogy a legtöbb modellnél* alap esetben három év garanciával nyugtassuk meg vásárlóinkat.

A professzionális minőségű nyomatok lehetővé teszik a házon belüli nyomtatást
Az OKI termékportfóliója lehetővé teszi a vállalatok számára a médiák széles választékára történő nyomtatást méret, formátum vagy súly tekintetében egyaránt, így éles, tiszta dokumentumok nyomtatását biztosítja. A vállalkozások most időt és pénzt spórolhatnak azzal, hogy ellenőrizhetik, mi kerül nyomtatásra, anélkül, hogy professzionális nyomdához vagy drága nyomdászati szolgáltatókhoz kellene fordulniuk. Mindez teljes rugalmasságot biztosít, miközben csökken az átfutási idõ és csökkenti a veszteséget. A környezetre gyakorolt hatásokat csökkentõ jellemzõk Az OKI eszközei úgy vannak kialakítva, hogy csökkentsék a szervezet környezeti hatásait, a költségcsökkentéssel egyenes arányban. A LED technológia természetébõl adódóan energia-hatékony, és további energiatakarékos funkciók, például az ECO üzemmód, az energiatakarékos üzemmód, a mély alvó üzemmód, illetve az automatikus kikapcsolás funkció révén tovább csökkentettük nyomtatóink energiafelhasználását. A kétoldalas nyomtatás, mely a legtöbb modell esetében alapkiépítésben szerepel, illetve egy sor elektronikus dokumentum kezelési funkció segít csökkenteni a szervezet nyomtatási igényeit és a felhasznált papír mennyiségét.