A BestByte független műszaki, számítástechnikai üzletek szövetsége, mely néhány év alatt egyik leginnovatívabb és legmodernebb hálózattá fejlődött az országban.

Az üzlethálózatban a magas szintű szakértelem, valamint a széles termékkínálat találkozik. A BestByte immár megkerülhetetlen piaci szereplővé vált nem csak a fővárosban, hanem az ország legtöbb nagyvárosában is. Cégünk aktív részvevője az üzlethálózat működésének a kezdetek óta.

Az egységes arculat, az akciós termékek, az egységes vizuális elemek teszik egyedivé a folyamatosan bővülő hálózatot. Országszerte több éves, kiemelkedő szakmai hozzáértéssel és tapasztalattal rendelkező Partnerek, a legszélesebb számítástechnikai portfolióval állnak a vásárlóik rendelkezésére. Havonta megjelenő akciós újság terjesztésével, kínálják és mutatják be a piacon lévő legkelendőbb terméket. Az egyes üzletek a központi slágertermékek mellett a helyi igényeknek megfelelő kínálatot nyújtják vásárlóiknak, valamint egyedülálló szolgáltatásokkal várják partnereiket. Az üzlethálózat webshopja kiemelkedő áron, minőségben és mennyiségben látja el a vevőket nemcsak számítástechnikai, de irodatechnikai és háztartási elektronikával is.

 
Magyarország egyik legnagyobb számítástechnikai disztribútor cége áll a hálózat mögött, mely egyedülálló kezdeményezéssel jelent meg a számítástechnikai piacon. Legfontosabb partnercégeit közös márkanév és arculat köré tömörítve új bolthálózatot hozott létre hazánkban. Az alapító, a BestByte bolthálózat megteremtésével a vásárlók magas színvonalú kiszolgálását, a kedvező áru és magas minőségű termékek, egységes, keretek között történő forgalmazását tűzte ki céljául.

Milyen elérhető szolgáltatások vannak a hálózatban?

- Szakértő kiszolgálás
- Központi webáruház
- Szerviz szolgáltatás
- Fotókidolgozás
- Áruhitel