20 000 Ft értékű Nespresso kávékapszula-utalvány Nespresso U kávégép vásárlása esetén.

Vásárolj U kávégépet, és 20 000 Ft értékű kávékapszula-utalvány üti a markod!

 

A promócióban részt vevő hivatalos viszonteladó partnerek listáját megtalálod a Nespresso weboldalán: https://www.nespresso.com/promotion/hu/hu/promo0219

Érvényesítsd kedvezményed a számodra leginkább kényelmes módon:

 • Bármely Nespresso Boutique-ban, a Nespresso Mini Boutique-ok vagy a Nespresso Időszakos Mini Boutique*-ok egyikében
  Vidd magaddal a kávégéphez kapott, kitöltött utalványt a készülék eredeti sorozatszám matricájával, valamint számlájának másolatát, és vásárlásod során a Nespresso munkatársai érvényesítik kedvezményed. Az üzletek listáját megtalálod a www.nespresso.com oldalon.
  *Az Időszakos Mini Boutique-okról kérünk, érdeklődj a 06 80 2582 80-as telefonszámon vagy a www.nespresso.com oldalon.
 • Online
  Töltsd fel a gép sorozatszámát, valamint a számláról és sorozatszámról készült digitális fényképet a www.nespresso.com/promotion/hu/hu/upromo1016 oldalon. Hamarosan e-mailben a Nespresso elküldi Neked a kedvezménykódot, melyet érvényesíthetsz következő vásárlásod során.
 • Postai úton
  A készülékhez kapott hiánytalanul kitöltött utalványt az eredeti sorozatszám matricával és a számla másolatával küldd le a Nespresso Club-ba! Az utalványon jelezheted, milyen kávét szeretnél rendelni.
  Cím: Nespresso Club, 1461 Budapest, Pf.:400

A promóció feltételei

Az ajánlat 2019. február 1. és 2019. március 3. között kizárólag meghatározott hivatalos viszonteladó partnerek által értékesített Nespresso Ukávégépek vásárlása esetén érvényes (a Nespresso Pro készülékeket kivéve).
Az utalvány beváltása Nespresso Club regisztrációhoz kötött, és a kedvezmény beváltása 2019. március 3. lehetséges.

A promócióban részt vevő hivatalos viszonteladó partnerek listáját megtalálod a Nespresso weboldalán:
https://www.nespresso.com/promotion/hu/hu/promo0219

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze. A Nestlé Hungária Kft. alkalmazottai, azok Ptk. 8:1§(1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói, valamint a Nespresso forgalmazói, kereskedői az akcióban nem vehetnek részt.

Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni vagy érvényesítettek. Pl. forgalmazónál visszaváltott kávégépek.

A kedvezmény megrendelésed / vásárlásod összegéből kerül levonásra, az utalvány készpénzre nem váltható. A kedvezmény és a számlaérték közti különbség az ügyfél számláján nem írható jóvá, és készpénzben nem kifizethető. Amennyiben megrendelésednek értéke nem éri el a minimum 10 000 forintot, a fennmaradó összeg/egyenleg további vásárlásokhoz nem használható fel.

Készülékenként egy utalványt lehet felhasználni. Interneten keresztül egy utalvány beváltására van lehetőség, amennyiben több kávégépet vásároltál, kérünk, vedd fel a Nespresso ügyfélszolgálatával a kapcsolatot.

Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérünk, látogass el a www.nespresso.com oldalra, és kattints a „Jogi tudnivalók” linkre az oldal láblécében, vagy hívd a 06 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható, ingyenes telefonszámot.

Nespresso a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának jogát fenntartja.